Descriere
Produsul montan este preparat din păstrăv proaspăt pescuit din bazinele alimentate cu apă din pârâul Zamora și preparat în centrul de prelucrare din incinta păstravariei, fără a se folosi E-uri, conservanți sau aditivi.
Contine:
-
Ficat păstrăv
-
Lapte
-
Ceapă
-
Unt
-
Smăntână lichidă
-
Vin
-
Piper
-
Sare
-
Seminte de in
MOD DE PREPARARE
Se fierbe ficatul in lapte . Separat se fierbe ceapa pana se caramelizeaza.
Se scoate ficatul, se scurge si se amesteca cu ceapa.
Se pune smantana lichida , sare, piper si se pun seminte de in dupa care se pune in borcane.
Se baga la cuptor (program coacere) , pentru sterilizarea produsului.
Declaratie de conformitate>
Noi SC ECOTROUT FARM SRL, cu sediul in orasul Busteni, str.Crinei, nr.23, judetul Prahova, in calitate de producator si furnizor, cu Certificatul de înregistrare nr.:RO39390367, autorizația/înregistrarea sanitară-veterinară nr.: 13758/06.07.2020, asigurăm, garantăm și declarăm pe propria răspundere, conform legislatiei sanitar – veterinare in vigoare, ca produsul “ PATE DIN PASTRAV ZAMOREAN “ – Origine Romania- PASTRAVARIA BUSTENI- PRELUCRARE PRODUSE MONTANE, nu pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produce un impact negativ asupra mediului si este in conformitate cu :
- Ordinul nr. 438/2002 siOrdinul nr. 975/1998 emis de Ministerul Sanatatii si Familiei .
- Ordinul nr. 295/2002 emis de Ministerul Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor.
- Prezenta declaratie de conformitate constituie atestare legala a indeplinirii conditiilor de calitate ale produsului corespunzator scopului pentru care a fost realizat.
- Provenienta crescatorie – sectia de prelucrare produse montane.
- Alte echipamente tehnologice pentru prelucrare.
- Contine ficat de pastrav.
- Expira la/Nr.Lot ( data procesarii – vezi eticheta ).
- Valabil 31 zile.
- Produsul este ambalat in borcane cu capac .
- Cantitate neta: 100 g.
- Se depoziteaza la temperatura intre 2 si 4 °C.
- Termen valabilitate 31 zile in ambalajul original nedesfacut. Se va consuma in maxim 48 de ore dupa deschiderea ambalajului.
Pate din ficat de pastrav recenzie.