Pate din ficat de pastrav


Autorizat Produs Montan

Borcan 100 gr.

Preț: 18,00 RON
Click to add this item to cart.

Descriere

Produsul montan este preparat din păstrăv proaspăt pescuit din bazinele alimentate cu apă din pârâul Zamora și preparat în centrul de prelucrare din incinta păstravariei, fără a se folosi E-uri, conservanți sau aditivi.

 Contine:
  • Ficat păstrăv
  • Lapte
  • Ceapă
  • Unt
  • Smăntână lichidă
  • Vin
  • Piper
  • Sare
  • Seminte de in

MOD DE PREPARARE

Se fierbe ficatul in lapte . Separat se fierbe ceapa pana se caramelizeaza.

Se scoate ficatul, se scurge si se amesteca cu ceapa.

Se pune smantana lichida , sare, piper si se pun seminte de in dupa care se pune in borcane.

Se baga la cuptor (program coacere) ,  pentru sterilizarea produsului.

Declaratie de conformitate>

Noi  SC ECOTROUT FARM SRL, cu sediul in orasul Busteni, str.Crinei, nr.23, judetul Prahova, in calitate de producator si furnizor, cu Certificatul de înregistrare nr.:RO39390367, autorizația/înregistrarea sanitară-veterinară nr.: 13758/06.07.2020, asigurăm, garantăm și declarăm pe propria răspundere, conform legislatiei sanitar – veterinare in vigoare, ca produsul  “ PATE DIN PASTRAV ZAMOREAN “ – Origine  Romania- PASTRAVARIA BUSTENI- PRELUCRARE PRODUSE MONTANE,  nu pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produce un impact negativ asupra mediului si este in conformitate cu :

  • Ordinul nr. 438/2002 siOrdinul nr. 975/1998 emis de Ministerul Sanatatii si Familiei .
  • Ordinul nr. 295/2002 emis de Ministerul Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor.
  • Prezenta declaratie de conformitate constituie atestare legala a indeplinirii conditiilor de calitate ale produsului corespunzator scopului pentru care a fost realizat.
  • Provenienta crescatorie – sectia de prelucrare produse montane.
  • Alte echipamente tehnologice pentru prelucrare.
  • Contine ficat de pastrav.
  • Expira la/Nr.Lot ( data procesarii – vezi eticheta ).
  • Valabil 31 zile.
  • Produsul este ambalat in borcane cu capac .
  • Cantitate neta: 100 g.
  • Se depoziteaza la temperatura intre 2 si 4 °C.
  • Termen valabilitate 31 zile in ambalajul original nedesfacut. Se va consuma in maxim 48 de ore dupa deschiderea ambalajului.

Recenzii

Pate din ficat de pastrav recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *