Descriere
Produsul montan este preparat din păstrăv proaspăt pescuit din bazinele alimentate cu apă din pârâul Zamora și preparat în centrul de prelucrare din incinta păstravariei, fără a se folosi E-uri, conservanți sau aditivi.
Contine:
-
Păstrăv
-
Ceapa
-
Morcov
-
Coriandru boabe
-
Sare
-
Piper
-
Oţet
-
Boabe muştar
-
Usturoi
-
Foi dafin
Mod de preparare
– se eviscereaza pastravul si se spala cu apa rece
– se portioneaza pastravul in rondele.
– se pune la saramura din sare neiodata cu apa.
– se clateste cu apa rece pestele scos din saramura si se pune in bait.
– se aseaza un strat de legume in borcan cu condimentele dupa care se adauga pestele (190 grame) iar deasupra strat de legume si foi de dafin.
– se completeaza cu otetul indoit cu apa, ce este amestecat cu boabe de piper si sare.
Declaratie de conformitate>
Noi SC ECOTROUT FARM SRL, cu sediul in orasul Busteni, str.Crinei, nr.23, judetul Prahova, in calitate de producator si furnizor, cu Certificatul de înregistrare nr.:RO39390367, autorizația/înregistrarea sanitară-veterinară nr.: 13758/06.07.2020, asigurăm, garantăm și declarăm pe propria răspundere, conform legislatiei sanitar – veterinare in vigoare, ca produsul “ PASTRAV MURARIT PE ZAMORA – Origine Romania- PASTRAVARIA BUSTENI- PRELUCRARE PRODUSE MONTANE, nu pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produce un impact negativ asupra mediului si este in conformitate cu :
- Ordinul nr. 438/2002 siOrdinul nr. 975/1998 emis de Ministerul Sanatatii si Familiei .
- Ordinul nr. 295/2002 emis de Ministerul Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor.
- Prezenta declaratie de conformitate constituie atestare legala a indeplinirii conditiilor de calitate ale produsului corespunzator scopului pentru care a fost realizat.
- Provenienta crescatorie – sectia de prelucrare produse montane.
- Alte echipamente tehnologice pentru prelucrare.
- Contine carne si oase din pastrav.
- Expira la/Nr.Lot ( data procesarii – vezi eticheta ).
- Valabil 3 luni.
- Produsul este ambalat in borcane cu capac .
- Cantitate neta: 340 g.
- Se depoziteaza la temperatura intre 3 si 5 °C.
- Termen valabilitate 3 luni in ambalajul original nedesfacut. Se va consuma in maxim 48 de ore dupa deschiderea ambalajului.
Pastrav murărit pe Zamora (pastrav marinat) recenzie.