Coșul tău este gol acum!
Pastrav murărit pe Zamora (pastrav marinat)
Descriere
Produsul montan este preparat din păstrăv proaspăt pescuit din bazinele alimentate cu apă din pârâul Zamora și preparat în centrul de prelucrare din incinta păstravariei, fără a se folosi E-uri, conservanți sau aditivi.
Contine:
-
Păstrăv
-
Ceapa
-
Morcov
-
Coriandru boabe
-
Sare
-
Piper
-
Oţet
-
Boabe muştar
-
Usturoi
-
Foi dafin
Mod de preparare
– se eviscereaza pastravul si se spala cu apa rece
– se portioneaza pastravul in rondele.
– se pune la saramura din sare neiodata cu apa.
– se clateste cu apa rece pestele scos din saramura si se pune in bait.
– se aseaza un strat de legume in borcan cu condimentele dupa care se adauga pestele (190 grame) iar deasupra strat de legume si foi de dafin.
– se completeaza cu otetul indoit cu apa, ce este amestecat cu boabe de piper si sare.
Declaratie de conformitate>
Noi SC ECOTROUT FARM SRL, cu sediul in orasul Busteni, str.Crinei, nr.23, judetul Prahova, in calitate de producator si furnizor, cu Certificatul de înregistrare nr.:RO39390367, autorizația/înregistrarea sanitară-veterinară nr.: 13758/06.07.2020, asigurăm, garantăm și declarăm pe propria răspundere, conform legislatiei sanitar – veterinare in vigoare, ca produsul “ PASTRAV MURARIT PE ZAMORA – Origine Romania- PASTRAVARIA BUSTENI- PRELUCRARE PRODUSE MONTANE, nu pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produce un impact negativ asupra mediului si este in conformitate cu :
- Ordinul nr. 438/2002 siOrdinul nr. 975/1998 emis de Ministerul Sanatatii si Familiei .
- Ordinul nr. 295/2002 emis de Ministerul Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor.
- Prezenta declaratie de conformitate constituie atestare legala a indeplinirii conditiilor de calitate ale produsului corespunzator scopului pentru care a fost realizat.
- Provenienta crescatorie – sectia de prelucrare produse montane.
- Alte echipamente tehnologice pentru prelucrare.
- Contine carne si oase din pastrav.
- Expira la/Nr.Lot ( data procesarii – vezi eticheta ).
- Valabil 3 luni.
- Produsul este ambalat in borcane cu capac .
- Cantitate neta: 340 g.
- Se depoziteaza la temperatura intre 3 si 5 °C.
- Termen valabilitate 3 luni in ambalajul original nedesfacut. Se va consuma in maxim 48 de ore dupa deschiderea ambalajului.
Pastrav murărit pe Zamora (pastrav marinat) recenzie.