Pastrav în zamă de roșii


Autorizat Produs Montan

Borcan 200 gr.

Preț: 18,00 RON
Click to add this item to cart.

Descriere

Produsul montan este preparat din păstrăv proaspăt pescuit din bazinele alimentate cu apă din pârâul Zamora și preparat în centrul de prelucrare din incinta păstravariei, fără a se folosi E-uri, conservanți sau aditivi.

Contine:
  • Păstrăv proaspăt eviscerat
  • Roşii intregi decojite
  • Ardei roşu  (copt)
  • Coriandru boabe
  • Muştar boabe
  • Piper măcinat
  • Foi dafin
  • Vin alb
  • Usturoi
  • Sare
  • Zeamă lămâie
  • Ulei floarea soarelui

Mod de preparare

– se eviscereaza pastravul si se spala cu apa rece

– se portioneaza pastravul in rondele.

– se pune la saramura din sare neiodata si apa.

se clateste cu apa rece pestele scos din saramura si se pune in bait.

-pentru sos: se pune ardei rosu copt, rosiile decojite, zeama de lamaie, usturoi, condiment ( boabe de mustar, coriandru, foi de dafin) si ulei.

-se scoate pestele din bait si se aseaza in borcane, apoi se pune sosul si se baga la sterilizat la program coacere.

Declaratie de conformitate>

Noi  SC ECOTROUT FARM SRL, cu sediul in orasul Busteni, str.Crinei, nr.23, judetul Prahova, in calitate de producator si furnizor, cu Certificatul de înregistrare nr.:RO39390367, autorizația/înregistrarea sanitară-veterinară nr.: 13758/06.07.2020, asigurăm, garantăm și declarăm pe propria răspundere, conform legislatiei sanitar – veterinare in vigoare, ca produsul   “ PASTRAV IN ZAMA DE ROSII  “ – Origine  Romania- PASTRAVARIA BUSTENI- PRELUCRARE PRODUSE MONTANE, nu pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produce un impact negativ asupra mediului si este in conformitate cu :

  • Ordinul nr. 438/2002 siOrdinul nr. 975/1998 emis de Ministerul Sanatatii si Familiei .
  • Ordinul nr. 295/2002 emis de Ministerul Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor.
  • Prezenta declaratie de conformitate constituie atestare legala a indeplinirii conditiilor de calitate ale produsului corespunzator scopului pentru care a fost realizat.
  • Provenienta crescatorie – sectia de prelucrare produse montane.
  • Alte echipamente tehnologice pentru prelucrare.
  • Contine carne si oase de pastrav.
  • Expira la/Nr.Lot ( data procesarii – vezi eticheta ).
  • Valabil 3 luni.
  • Produsul este ambalat in borcane cu capac .
  • Cantitate neta: 200 g.
  • Se depoziteaza la temperatura  intre 3 si 5 °C.
  • Termen valabilitate 3 luni in ambalajul original nedesfacut. Se va consuma in maxim 24 de ore dupa deschiderea ambalajului.

Recenzii

Pastrav în zamă de roșii recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *