Carnat din pastrav morcovit jaruit la cald


Autorizat Produs Montan

100 g

 

Preț: 12,00 RON
Click to add this item to cart.

Descriere

 Ingrediente materie prima de baza:

păstrăv viu somonat

pastrav viu

crap viu sau novac ( carnea de porc a fost inlocuita din ingrediente cu file de crap sau de novac)

Ingrediente materie prima auxiliara:

 sare alimentara neiodata

piper macinat

usturoi macinat sau fulgi de usturoi

ienibahar

boia dulce

fulgi chilly

mate de oaie;

Mod de preparare:

-dupa filetarea pestelui se toaca carnea prin sita si se amesteca cu condimentele mentionate mai sus, la care se adauga apa in compozitie.

-se pune intr-un vas acoperit la o temperatura de 4 C.

-se trage prin masina de sprit in matul de oaie si dupa se calibreaza la o lungime, facandu-se sir.

-produsul semipreparat se pune la cuptor  pe functia coacere .

-dupa coacere se pune la ventilat , dupa care se pun la fum rece din rumegus de fag sau cires.

-cu mentiunea ca se pot pune siruri de crengi de brad intre rafturile cu cirnati.

Declaratie de conformitate>

Noi  SC ECOTROUT FARM SRL, cu sediul in orasul Busteni, str.Crinei, nr.23, judetul Prahova, in calitate de producator si furnizor, cu Certificatul de înregistrare nr.:RO39390367, autorizația/înregistrarea sanitară-veterinară nr.: 13758/06.07.2020, asigurăm, garantăm și declarăm pe propria răspundere, conform legislatiei sanitar – veterinare in vigoare, ca produsul  “CARNAT AFUMAT DIN PASTRAV SOMONAT  “ – Origine  Romania- PASTRAVARIA BUSTENI- PRELUCRARE PRODUSE MONTANE, nu pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produce un impact negativ asupra mediului si este in conformitate cu :

  • Ordinul nr. 438/2002 siOrdinul nr. 975/1998 emis de Ministerul Sanatatii si Familiei .
  • Ordinul nr. 295/2002 emis de Ministerul Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor.
  • Prezenta declaratie de conformitate constituie atestare legala a indeplinirii conditiilor de calitate ale produsului corespunzator scopului pentru care a fost realizat.
  • Provenienta crescatorie – sectia de prelucrare produse montane.
  • Alte echipamente tehnologice pentru prelucrare.
  • Contine carne de pastrav si carne de crap .
  • Expira la/Nr.Lot ( data procesarii – vezi eticheta ).
  • Valabil 31 zile, pana la data de __________
  • Produsul este ambalat in punga vidata .
  • Cantitate neta: 400-550 g.
  • Se depoziteaza la temperatura intre 3 si 5 °C .
  • Termen valabilitate 31 zile in ambalajul original nedesfacut.
  • Produsul este un alergen recunoscut conform anexa III Directiva 89/2003 CE.

 

 

Recenzii

Carnat din pastrav morcovit jaruit la cald recenzie.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *