Coșul tău este gol acum!
Carnat din pastrav morcovit jaruit la cald
Descriere
Ingrediente materie prima de baza:
păstrăv viu somonat
pastrav viu
crap viu sau novac ( carnea de porc a fost inlocuita din ingrediente cu file de crap sau de novac)
Ingrediente materie prima auxiliara:
sare alimentara neiodata
piper macinat
usturoi macinat sau fulgi de usturoi
ienibahar
boia dulce
fulgi chilly
mate de oaie;
Mod de preparare:
-dupa filetarea pestelui se toaca carnea prin sita si se amesteca cu condimentele mentionate mai sus, la care se adauga apa in compozitie.
-se pune intr-un vas acoperit la o temperatura de 4 C.
-se trage prin masina de sprit in matul de oaie si dupa se calibreaza la o lungime, facandu-se sir.
-produsul semipreparat se pune la cuptor pe functia coacere .
-dupa coacere se pune la ventilat , dupa care se pun la fum rece din rumegus de fag sau cires.
-cu mentiunea ca se pot pune siruri de crengi de brad intre rafturile cu cirnati.
Declaratie de conformitate>
Noi SC ECOTROUT FARM SRL, cu sediul in orasul Busteni, str.Crinei, nr.23, judetul Prahova, in calitate de producator si furnizor, cu Certificatul de înregistrare nr.:RO39390367, autorizația/înregistrarea sanitară-veterinară nr.: 13758/06.07.2020, asigurăm, garantăm și declarăm pe propria răspundere, conform legislatiei sanitar – veterinare in vigoare, ca produsul “CARNAT AFUMAT DIN PASTRAV SOMONAT “ – Origine Romania- PASTRAVARIA BUSTENI- PRELUCRARE PRODUSE MONTANE, nu pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produce un impact negativ asupra mediului si este in conformitate cu :
- Ordinul nr. 438/2002 siOrdinul nr. 975/1998 emis de Ministerul Sanatatii si Familiei .
- Ordinul nr. 295/2002 emis de Ministerul Agriculturii, Alimentatiei si Padurilor.
- Prezenta declaratie de conformitate constituie atestare legala a indeplinirii conditiilor de calitate ale produsului corespunzator scopului pentru care a fost realizat.
- Provenienta crescatorie – sectia de prelucrare produse montane.
- Alte echipamente tehnologice pentru prelucrare.
- Contine carne de pastrav si carne de crap .
- Expira la/Nr.Lot ( data procesarii – vezi eticheta ).
- Valabil 31 zile, pana la data de __________
- Produsul este ambalat in punga vidata .
- Cantitate neta: 400-550 g.
- Se depoziteaza la temperatura intre 3 si 5 °C .
- Termen valabilitate 31 zile in ambalajul original nedesfacut.
- Produsul este un alergen recunoscut conform anexa III Directiva 89/2003 CE.
Carnat din pastrav morcovit jaruit la cald recenzie.