...păstrăvul din Țara Ta

Politica de protecție a datelor

In concordanta cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Ecotrout Farm S.R.L.,are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.
Furnizarea datelor necesare la redactarea facturii este obligatorie. Refuzul dumneavoastra de a transmite aceste date determina anularea comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai dumneavoastra, prin factura pentru produsele comandate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail contact@pastravariabusteni.ro sau prin posta la adresa de corespondenta (postala):
Sediu social: strada Crinei, 23,
oras Busteni, C.P. 105500
jud. Prahova.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Administrarea magazinului www.pastravariabusteni.ro se efectueaza de catre societatea:
Ecotrout Farm S.R.L.
CUI: RO39390367
Registrul Comertului Prahova: J29/1071/2018
Strada Crinei, nr. 23
Localitatea Busteni, C.P. 105500
Jud. Prahova

Declinarea responsabilitatii
Imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu caracter exemplificativ, produsele pot sa fie diferite de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul, etc, insa in aceste situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se livra comanda si nu se va livra decat cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor de pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. In cazul in care alte detalii sau preturile la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, pastravariabusteni.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii Ecotrout Farm S.R.L., fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de societatea Ecotrout Farm S.R.L. de la clientul respectiv.

Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.pastravariabusteni.ro VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI .

Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si societatea Ecotrout Farm S.R.L va fi rezolvat pe cale amiabila.
Daca aveti probleme legate de o comanda care nu pot fi rezolvate prin e-mail sau la telefon, puteti sa va adresati pentru o conciliere interna in scris prin email la adresa: contact@pastravariabusteni.ro. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata de la sediul societati Ecotrout Farm S.R.L.
Pentru orice sesizari sau reclamatii legate de incalcarea drepturilor de autor sau alte litigii, puteti face reclamatie la adresa de email – contact@pastravariabusteni.ro

Date personale
Informatiile utilizatorilor site-ului www.pastravariabusteni.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu societatea Ecotrout Farm S.R.L. sau cu partenerii acestuia.
Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email/telefon, la adresele cuprinse in prezentul site.

Disponibilitatea si pretul produselor
Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.pastravariabusteni.ro sunt disponibile in limita stocului disponibil.
Preturile produselor prezentate pe www.pastravariabusteni.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.
Preturile produselor conțin TVA.

Garantii
Toate produsele comercializate de catre site-ul www.pastravariabusteni.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorului.
Orice nemultumire trebuie semnalata in momentul receptiei marfii la adresa de email contact@pastravariabusteni.ro si telefonic la numarul de tel 0743837622.
Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Returnarea produselor
Clientul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:
1. Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site.
Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de societatea Ecotrout Farm S.R.L. 2. Produse ce au fost livrate gresit.
Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar clientul va refuza receptia. Clientul poate solicita returnarea acestora pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuirea cu un alt sortiment sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de societatea Ecotrout Farml S.R.L.
3. Renuntarea la cumparare.
In momentul efectuarii unei comenzi online, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

Modalitati de plata
Platile produselor comandate la magazinul online www.pastravariabusteni.ro se pot efectua dupa cum urmeaza:
Plata la livrare – in momentul in care primiti produsul, prin achitarea acestuia catre reprezentantul firmei de curierat.
Plata prin virament bancar cu ordin de plata in contul: RO35CECEB00030RON0665652 deschis la Cec Bank.

Dispozitii finale societatea Ecotrout Farm SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.pastravariabusteni.ro, structurii acestuia sau orice alte schimbari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lamuriri sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe adresa: comenzi@pastravariabusteni.ro Termeni și condiții – Afiliați

Comisioane, perioada de comisionare, s.a.

Reguli de utilizare a link-urilor de afiliere

Cuvinte cheie interzise

Politica de Social Media

Continutul textelor, anunturilor si a materialelor grafice.

Politica de Social Media
Este permisa promovarea pe Facebook Ads, pe Timeline Facebook, in cont Twitter personal si contul personal de LinkedIn.
Este interzisa crearea de pagini pe Facebook cu vreunul din cuvintele cheie legat de marcile Pastravaria Busteni.

Continutul textelor, anunturilor si a materialelor grafice
Pot fi folosite doar materialele de promovare oficiale oferite de Pastravaria Busteni.